Online látogatók száma


Fogyasztó Barát Oldal

TOP termékek

Hírek

2022.12.18

Üzemünk leterheltsége miatt karácsony előtti kiszállításra 2022.12.18.-ig veszünk fel rendelést. 2022.12.19.-től beérkezett rendeléseket már csak 2023.01. hóban tudjuk feldolgozni és kiszállítani.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2022.12.21.től cégünk zárva tart, ezen idő alatt a  gyártás és kiszállítás is szünetel.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kíván 
a Napfény Paplan-2000 Kft Lelkes Csapata!

2020.12.18

Téli leállásunk miatt 2020.12.18.-tól beérkezett rendeléseket már csak 2021.01.11.-től tudjuk feldolgozni és kiszállítani.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2020.12.19. és 2021.01.10. között cégünk zárva tart.
Ezen idő alatt a  gyártás és kiszállítás is szünetel.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kíván 
a Napfény Paplan-2000 Kft Lelkes Csapata!

2020.03.23

Tisztelt vásárlóink!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt korlátozott gyártási kapacitással, de változatlan formában működik cégünk.

Számunkra is az egészség a legfontosabb, ezért a telephelyi átvételt 2020.03.23.-tól további értesítésig szüneteltejük. GLS logisztikai kaprtnerünk kérésére a csomagpontok helyett kérjük pontos szállítási (otthoni vagy munkahelyi) címet adjanak meg.

A helyi és a nemzeti hatóságok egyaránt keményen dolgoznak azon, hogy a COVID-19 koronavírus terjedését minimalizálják. Reméljük ez a helyzet mihamarabb megoldódik.

Vigyázzunk egymásra.

Jó egyészséget kíván a Napfény Paplan lelkes csapata.

Látogató számláló

0
4
2
2
7
4
0

Vásároljon textíliát magyar gyártótól széles körű választékban. Nézzen szét webáruházunkban!

Tel.: +36 36-567-048

E-mail: webshop@napfenypaplan.hu

Referenciák

Széles választék, kiváló minőség és a versenyképes árak biztosítják számunkra, hogy számtalan kedves vásárlónk használja termékeinket.

Véleménye van termékeinkről? Szeretné ezt megosztani másokkal is? Írja le véleményét és küldje el a következő e-mail címre.  

 

Tisztelt Napfény Paplan csapat!

Pár hete rendeltünk Önöktől kétszemélyes libapehelypaplant, s hozzá flanel ágyneműhuzatot.  Sokáig vívódtunk, mert nem olcsó mulatság, de bátran állíthatom, nem bántuk meg. A paplan kivitele tökéletes, nagyon jó, hogy ilyen sűrűn és nem csak kockákban van steppelve. Puha, meleg, igazán kényelmes, le nem cserélném semmi pénzért.:) Az ágyneműhuzat is nagyon szép, igényesen, szépen megvarrva , nagyon jó minőségű. Ritkán zengek ódákat tárgyakról, de ez valóban megérte.Ez volt a mi karácsonyi ajándékunk. Párnákat is szerettünk volna, de sajnos a költségvetésbe nem fért bele.Már tervezzük,hogy jövőre párnákat fogunk rendelni, hogy teljes legyen a kollekció. Kívánunk Önöknek nagyon boldog új esztendőt, sok sikert a 2012-es évre is!
Freiné nagy Ágnes Pásztó

 

Tisztelt Napfény... webáruház!
Az Önöktől vásárolt antiallergén ágynemű grt-nak az unokáim nagyon megörültek, pihe-puha, könnyű és meleg ,így az álmuk is édesebb.A mikrokrepp ágyneművel a menyemet örvendeztettem meg, mivel nem kell vasalni és fiatalos ,modern a színösszeállítás.Ezenkívül köszönöm a korrekt kiszolgálást, azt kaptam, amit vártam! További sok-sok elégedett vevőt kívánok Önöknek és sikeres boldog Újévet !!!!
Üdvözlettel: Szabadkai Imréné Csongrádról

 

A Napfény Paplan csapatával szeretném megosztani lányom véleményét a gyapjúpaplannal kapcsolatos érzéseiről. Nagyon finoman rásimul a paplan, nagyon könnyű és a legfontosabb, hogy jó meleg van alatta. Mindenkinek ajánlhatom. Mindent összevetve, remek karácsonyi ajándékot készítettek nekünk. Üdvözlettel és boldog új évet kivánok minden kedves munkatársuknak.
Dr. Molnár Károlyné

 

Tisztelt "Napfény Paplan csapata" !
Már évek óta (mondhatni rendszeres) vásárlójuk vagyok, igen nagy megelégedésemre. Kifogástalan a vásárlókkal való kapcsolatuk, udvarias, kedves, igen megnyerő. Részletesen tájékoztatnak  mindenről a megrendeléstől, folyamatosan a kiszállításig.Több mindent vásároltam már Önöktől (pehelypaplan, ágyneműhuzat stb.) az áruk minden esetbe nagyon jó minőségben kerültek elkészítésre. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket. Egy elégedett vásárló.

 

Tisztelt Napfény Paplan Csapata!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Önök honlapjára, hisz a termékek amelyeket vásároltam (pamut-ágynemű garnitúrák) azok minősége illetve a kiszolgálás, csomagküldés és az arról történő folyamatos információ küldése-nyomon követési lehetősége, messzemenőkig korrekt volt. A kiváló minőségű termékek ellenértéke is abszolút kedvező. Ilyen kiszolgálásban az embernek ritkán van része! Nagyon szépen köszönjük, további jó egészséget ,jó munkát és Boldog Új Évet kívánunk!
Baranyai Eszter és Crisán József

 

Eddig minden rendben, JÓ meleg! Üdv: Radnóthy Szabolcs

 

Tisztelt Balog Péter!

Köszönöm szépen az elkészített paplanokat. (pehely és antiallergén). Nagyon kényelmes és nagy örömet szereztem a családtagjaimnak az ajándékkal. Továbbiakban is sikeres évet és jó egészséget kívánok.

Üdvözlettel: Konczné Simárszky Katalin

Kedves Napfény Paplan Csapat, köszönjük a paplant és a párnákat, pontos időben megérkezett, lányom azonnal használatba vette.
Üdvözlettel: Láng Péter

Tisztelt Cím!
Az Önök által kért véleményem a termékükről az alábbi:anyaga kiváló, nagyon jó érzés használni, méret tartása jó, a cipzár esetében azonban javasolnám, hogy olyan terméket használjanak, ami könnyen nyitható és zárható, illetve ne legyen a cipzár kocsiján az a fém húzóka (más gyártóknál ez nincs a cipzáron)
Üdvözlettel: Rutterschmidné Balogh Ágnes

Tisztelt Napfény Paplan!
Megérkezett a paplan, és ez már tökéletes méretben is. Köszönöm szépen a problémám gyors, és hatékony megoldását.
Üdvözlettel,Bognár Endre

Jó reggelt!
Megérkezett, köszönöm! :-) Schill Beáta

Kedves Napfény Paplan csapata!
Hét éve használjuk matracvédőként a Sabata Standard nagyméretű lepedőt, gumifüleshez, körgumishoz is volt szerencsénk. Tényleg maximálisan elégedettek vagyunk, a védőlepedő bírja a gyűrődést a szó legszorosabb értelmében, az ágymatrac pedig mintha új lenne. 1-2 évet mindenképp bírnak nálunk a matracvédők, napi igénybevétel (és két gyerek) mellett, jól tisztíthatóak, a frottírozott felületen pedig nem csúszkál a ráterített lepedő. Egyszóval nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a termékre, és annak még jobban örülünk, hogy magyar gyártó termékéről van szó. Bízom benne, hogy cégük és termékeik még unokáink kényelmét is szolgálni fogják :)
Üdvözlettel, Várallyay Katus

Kedves NapfényPaplan!

A terméket a férjemnek rendeltem, de amennyire tudom, elégedett vele, csak egy kicsit kicsinek találta. Nem egy extrém magas ember (190 cm kb.), de én is gondolkodtam rajta a megrendelésnél, hogy nem kellene-e hosszabbat rendelni. Akkor lebeszéltek róla mondván, hogy biztos eléglesz, a nagyobbhoz meg mindig külön kellen rendelni huzatot, de most már inkább ezt választanám. Ill. lehet, hogy fogok is majd rendelni egy nagyobb méretűt. 
Üdvözlettel: Z. Mariann

Üdvözlöm Péter!
Az ágytakaró garnitúrát megkaptam, köszönöm szépen, nagyon tetszik. :-)
Jó választás volt, mert a színek kifogástalanul illenek a szobához. :-)
/Azonban, szomorúan be kell vallanom, hogy az ágytakaró hosszát "kicsit" elmértem. :-( 
Utólag, ugyanis összehasonlítva a korábbival, kb.10 cm-rel túlmértem, ami miatt hosszú lett/.  Most már csak reménykedem abban, hogy alakításkor, a varrónő nem fogja elrontani a gyönyörű kivitelezést, amit Önök készítettek részemre. Nagyon sajnálnám, ha az utólagos "barkácsolással" elcsúnyítanánk! Bosszús vagyok magamra, mert évek óta Önök készítik számomra, nagy megelégedésemre és ilyen még soha nem fordult elő! Most is csak azért történhetett, mert a festés miatt el volt rakva a meglévő ágytakaró és nem tudtam arról, pontos méretet venni. Igazán sajnálom, mert ez az én hibám!!! 
Egyébként, nagyon pozitívan értékelem az elkészítési idő betartását is!
Köszönöm a sok segítséget, türelmet. Az eredmény magáért beszél! :-)))
Szép napot kívánok!
Üdvözlettel: Dr.Ané K.Nóra

Tisztelt Napfény Paplan csapat!
Visszatérő vevőjük vagyok. A vásárolt termékkel nagyon meg vagyok elégedve.
Üdvözlettel, Czakó János

Termékeikkel maximálisan meg vagyok elégedve. Családom több tagja is hajlamos allergiára, és ezek az ágynemük úgy érzem megfelenek igényeinknek. Eddig három unokámat láttam el, amint anyagi helyzetünk megengedi, a tőbbinek is szándékozom kicserélni a régi garnitúráikat. Köszönöm a gyors és pontos kiszolgálást.
dr Fodorné
 
Kedves Péter, Köszönöm a megerősítést! Bár minden online cég ilyen összeszedett és ügyfélközpontú lenne!
Üdvözlettel: Vértesaljai Zsuzsa

Kedves Péter!
Köszönöm, megérkezett.
Üdv.: Poórné Klára

Kedves Balog Péter!
Megkaptuk a megrendelt csomagot, és nagyon meg vagyunk elégedve a minőségével. További sok sikert kívánunk a munkájukhoz.
Üdvözlettel:  Gálos Zsuzsanna (ERGOTRADE Kft.)

 

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!
Őszintén meglepett és nagyon kedves dolognak tartom ezt a vásárlás utáni megkeresést. A terméküket még csak rövid ideje használjuk, tökéletesen megfelel arra a célra, amire vettem. Műszál töltete ellenére nem lehet beleizzadni, tökéletes komfortérzetet biztosít. Van olyan paplanunk -műszál töltetes (nem Önöktől)- ami csomósodik, úgy kell néha helyrerázogatni mint egy dunnát és volt olyan "flancos ATKA-STOP" amelyik szabályosan összement, bár sohase volt kimosva. Remélem nem fogunk így járni és meggyőződéssel terjeszthetem termékeik és cégük jó hírét ismerőseim között, valamint, bár ágyneműt nem mindennap vesz az ember, mi is Önöktől fogjuk kiegészíteni készleteinket. Minden jót egy jó magyar cégnek!!!
Üdvözlettel: Erdélyiné Szendi Judit

 

Kedves Péter!
A szállítmány megérkezett, remélem minden rendben lesz! Köszönöm szépen
Üdvözlettel: G. Julianna

 

Tisztelt Cím!
A Termékeikkel melyeket vásároltam Önöktől nagyon meg vagyok elégedve. Ami nem tetszett, az a legutóbbi rendelésemnél történt, hogy a megjegyzés rovatba beírtam Önöknek a telefonszámváltozást, és nem javították ki, így a futárszolgálatnak is rossz telefonszámot adtak meg. Így nem a megbeszélt napon, hanem a futárszolgálattal egyeztetett időpontban kaptam meg a terméket. Köszönöm, és remélem még vásárolok Önöknél.
Tisztelettel: Viczenáné

Kedves Péter!

Megérkezett a csomag. Nagyon aranyos a kis meglepetés takaró is. Köszönöm szépen! Üdvözlettel : Tapoti Rita

Kedves Péter!
Megkaptam a nagy csomagot! :-)) Tökéletesen meg vagyok elégedve mindennel valószínű, hogy még fogok a jövőben rendelni, ha továbbra is engedélyezi az egy darab vásárlást! ;-)  Nagyon szépek a termékek, nagyon tetszik a lányomnak is!
Szép napot! Timi
 

Tisztelt Balog Úr!
A küldeményt megkaptam és minden a legnagyobb rendben van. Nagyon tetszik minden, mindenkinek nagyon köszönöm a munkáját. Az ősszel - szándékaim szerint - még jelentkezem.
Üdvözlettel: Dr. Veres Judit.

 

Tisztelt Balog Úr !
A termék ma rendben megérkezett - köszönöm !
Üdvözlettel: Déry Péter, Székesfehérvár

 

Tisztelt Balog Péter!
Előbb is köszönöm a segítséget, a fizetési mód megváltoztatásában. Máskor nem hagyom figyelmen kívül a fizetési lehetőségeket. Ma hozta a futár a gyönyörű krepp ágyneműket,és a lepedőt. Nincs mit mellé beszélni, ezek mind kiváló termékek amit önök forgalmaznak. Látom, fontos önöknek a minőség, a vevőkör és a kiszolgálás. És ez az egésznek a titka. Boldog vagyok, hogy én is önök vevőkörébe tartozhatom. Csak ajánlani tudom önöket. Én meg hűséges vevőjük maradok. Ahol ilyen akciók, ingyenes kiszállítás minőségi árú, nem lehet ellenállni.  Máskor is legyen ilyen. Gratulálok önöknek.
Üdvözlettel : Fekete Ildikó

 

Kedves Balog úr !

Most érkeztünk haza Balatonföldvárról a Három Hattyú Hotelból és borzasztóan vágyom egy olyan terítőre, amilyet Önöktől vettek a napokban. Az anyaga gyönyörű mélyzöld és lepergős és a  rátett kisebb világos zöldben is nagyon illik egymáshoz. Érdeklődni szeretnék, hogy csinálnának nekem is az alábbi méretekben 1-1 db-t a hozzá tartozó világos díszterítővel együtt?

.............

Képzelje,  már 8 óra előtt 5 perccel meg is érkezett a csomagom. Nagyon köszönöm és gyönyörű! Minden jót Önöknek

üdvözlöm:Vitrainé

 

A paplan maximálisan megfelel a termékismertetőben leírtaknak! POZITÍVUMKÉNT kell említeni Balog úr segítőkészségét,türelmét, korrektségét, valamint az egész ügylet gyors lebonyolítását! Azóta több terméket is rendeltem a Kft-től,hasonló jókat írhatok a többi termékről is.
Győriné Kálmán Zsófia

 

Csúcsszuperek a paplanok!! Köszönöm szépen!!
Végh Edit

 

Nagyon jó meleg és kényelmes. Mindenkinek tudom ajánlani.
Beregszászi Zsuzsanna

 

Nagyon könnyű, meleg és puha! Kiváló minőség. Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!
Medveczkiné Edit

 

Kiváló termék, tökéletes magyar áru! A céggel kapcsolatban csak dicsérően tudok nyilatkozni, mert pontosak, segítőkészek, gyorsak. Már másodszor vásárolok tőlük. Kiváló a csomagolás is, sértetlenül és villámgyorsan megérkezett postai úton a dobozba csomagolt paplan, párna és lepedők. Csak náluk fogok vásárolni a jövőben is. Kívánok nekik eredményes gazdálkodást és sok-sok vásárlót! Aki megbízható, minőségi magyar árut akar vásárolni, az csak ITT rendeljen!!! :-)
Kasztovszky Csaba Tamás

 

T. Cím!
Tegnapi napon átvettük a csomagokat, igazán szépek – köszönjük!
Üdvözlettel: Ádám Sándor

Tisztelt Balog Péter!
Megkaptam a plédeket. Még a szín is olyan amilyet szerettem volna.
Köszönettel: Nagy Gábor

Elégedett vagyok a korábban rendelt termékekkel, köztük az ágyneműhuzattal is, de most furcsállom, miért nem mutatja a színválasztékot? Ugyanolyan színű ágyneműhuzatot nincs kedvem rendelni.
Üdv. Magdolna

Másfél hónapja vásároltam (azóta használjuk) ezt a paplant. Tökéletesen elégedettek vagyunk vele: könnyű, mégis nagyon jó meleg, finoman öleli körbe a testet. Méretileg még akkor is bőven elég, ha a férjemmel és a kisfiammal hárman alszunk alatta. Ami még fontos lehet, hogy anyaga finom tapintású, de nem csúszkálós fajta és nem is bolyhosodik! Mindenkinek bátran ajánlom! Tökéletes terméket kaptam (Te+Én 4évszak paplan 200*220) gyors ügyintézéssel bonyolítva. A 4évszak paplan olyan jó vastag, meleg, hogy már március végén is csak az egyikkel takarózunk, mert bőven elég. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget!!!
Bolláné Ildikó

 

Mi rendszeresen vásárolunk a Kft-től,de minden tekintetben nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel és a kiszolgálással is! Állítom a legjobb ár-érték arány itt érhető el a vásárlóknak! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Szűcs Sándor

 

T.Gyártó!
A megrendelt termékeket a közölt időpontban megkaptam. Az általam rendelt áruk minőségével meg vagyok elégedve. Legközelebb is az önök áruházát fogom választani.Köszönöm.
Tisztelettel:Kutasi Erzsébet.

 

Már a második garnitúrát kaptam meg ,és biztosan rendelek még. Köszönöm.
Tóthné Pete DIána

 

Nagyon szuper termék! Én is a gyapjú paplanomat cseréltem le erre. Hosszas keresgélés után úgy gondolom megtaláltam a megfelelő takarót.
Mátyás Annamária

Én most kaptam karácsonyra egy iantiallergén garnitúrát. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Puha, meleg, kényelemes.
Deák Ildikó

 

T. Cím!
Két évvel ezelőtt már vásároltam Önöktől. Nagyon voltam elégedve a termékekkel és a kiszolgálással is, ezért idén ismét Önöktől vettem paplant és ágynemű huzatot! Most sem ért csalódás, sőt! Az általam áhított mintájú huzat nem állt rendelkezésre, de Balog úr megígérte, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy ismét beszerezzék. Így is lett, és én örömmel vehettem át, és használom a tulipánmintás Anita ágynemű huzatot! A környezetemben mindenkinek ajánlani fogom Önöket, mert a kiváló termékeken kívül rendkívül készségesek, gyorsak, tisztességesek, kedvesek! Köszönöm!
Győri Tímea

 

T.Gyártó!
A megrendelt termékeket a közölt időpontban megkaptam. Az általam rendelt áruk minőségével meg vagyok elégedve. Legközelebb is az önök áruházát fogom választani.Köszönöm.
Tisztelettel:Kutasi Erzsébet.

 

Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!! Már használjuk is.

Mesterházy Gábor

 

Kedves Csapat!
Köszönöm a küldeményt, rendben átvettük.
Üdvözlettel, Petrás Ede

 

Kedves Balog Péter!
Korábban, 3 évvel ezelőtt már rendeltem Önöktől termékeket. Már akkor is nagyon elégedett voltam mind a minőséggel, mind a kiszolgálással, ezért idén nem volt kérdéses, hogy ismét Önöktől rendeljek paplant, lepedőt és ágyneműhuzatot.
A rendelés visszaigazolása gyorsan megérkezett, majd pár nap múlva Ön felhívott telefonon, hogy sajnos az általam kiválasztott mintájú ágyneműgarnitúrához szükséges anyagból már csak nagyon kis mennyiség áll rendelkezésükre, egy egész garnitúra nem hozható ki belőle. Aztán még is lett, mert megígérte, hogy igyekszik beszerezni, és BESZEREZTE! Talán mondanom sem kell, hogy nagyon-nagyon örültem, de nemcsak az áhíott mintájú huzat miatt, hanem az Ön/Önök maximálisan ügyfélbarát, készséges hozzáállásuknak! Azt gondolom, a véleményemmel nem leszek egyedül, napjainkban még mindig nem olyan természetes ez a hozzáállás, mint amennyire az ember gondolná, hogy annak kellene lennie.
Úgy gondolom, az Önök válalkozása a vásárlókért vannak, függetlenül attól,hogy magánszemélyről van szó a kisebb vásárlásával, vagy vállalatról/intézményről a lényegesen magasabb nagyobb volumenű megrendelésével. A megérkezett termékek természetesen beváltották a hozzáfűzött reményeimet: a garnitúra mintáját egyenesen imádom, de az anyag minősége és a cipzáras megoldás is teljesen magával ragadott. Eddig mindig gombos megoldással készült huzatokat vásároltam, de mostantól csak ez a megoldás jöhet szóba: nem lóg ki sehol az ágynemű csücske, és jóval biztonságosam a cipp, mint a gombok! A téli paplant fázós édesanyám használja, imádja! A frottíros felületű gumis lepedőt szintén neki rendeltem, mivel idős és súlyos beteg, erre van szükséges. Ez a lepedő azon kívül, hogy bőrbarát megoldás, nem csúszkál, gyűrődik össze, míg a beteg forgolódik az ágyban. Mindent nagyon köszönök! Kellemes karácsonyt kívánok Önnek és minden munkatársának! Legyen nagyon eredményes, boldog új az esztendejűk!
Üdvözlettel: Győri Tímea, Szentmártonkáta

 

Köszönettel megkaptam a rendelt csomagot.Nagyon megvagyok elégedve:) Áldott,Békés ünnepeket kívánok!
Némethné Éva
Kedves Péter!
Hibátlan, ügyfélbarát hozzáállásukkal és csodálatos termékükkel sikerült egy kisebb csodát tenniük. A rendelt paplan legalább 2 embert tett boldoggá, Nejemet, aki kapta ajándékba és engem, hogy sikerült neki egy olyan meglepetést adni, mely azóta minden este meleg öleléssel takarja.Kell több elismerés az első reggelnél, melyen ezt mondta: Nem lehetne visszabújni a meleg paplan alá? ~ : ) Azóta is ajánlom Önöket ismerőseimnek és barátaimnak is, mert megérdemlik.
Üdvözlettel: Fodor Ferenc
 
Kedves Hölgyem/Uram!
Köszönetemet szeretném kifejezni a rendelésemmel kapcsolatban. 2010. december 27-én rendeltem Önöktől 3 db párnát, amelyek kifogástalan állapotban és kivitelezéssel a tegnapi napon megérkeztek hozzám. Köszönöm a munkájukat! Egy elégedett vásárló!

Üdvözlettel, Palya Krisztina 2191. Bag

 

Kedves Péter!
Igen, időközben átvettem a csomagot a postán. Állítólag kedden próbálták kézbesíteni, de az értesítőlevél tegnap este került "hirtelen" a postaládába. Mindegy, a lényeg, hogy az áru megérkezett, és első ránézésre is teljesen elégedett vagyok a minőséggel, a téli paplan a gyerekeimé lesz, szerintem imádni fogják.
Megelégedéssel és köszönettel: Sobesterné Anita
Kedves Napfény-Paplan!
Köszönjük, megkaptuk a paplanokat, elégedettek vagyunk velük.
Üdvözlettel: Tamási Eszter
Nagyon szépen köszönöm, a termékeket megkaptam.Nagyon elégedettek vagyok! Csak ajánlani tudom Önöket másoknak is!
Üdvözlettel:Nagy Attila Miskolc
"Köszönöm, a termék megérkezett és nagyon meg vagyok elégedve ezzel a paplannal is.
Üdvözlettel: Mercz Krisztina"
"Köszönöm a gyors vásárlást. A hétfőn leadott rendelést már szerda délelőtt megkaptam.
Köszönettel: Árvai György"
 

"Nagy örömömre szolgált, hogy az antiallergén garnitúrát én nyertem meg. Ezúton köszönöm Önöknek, hogy elindították ezt a játékot és lehetőséget adtak, hogy többet ne kelljen küszködnöm az alattomos kis poratkákkal. : )
Az eddig vásárolt termékeikkel maximálisan meg vagyok elégedve. Ezentúl is ajánlani fogom ismerőseimnek.
Köszönettel: Komjáti Anikó"

 

"Egyszerűen szuper. Álmomban sem reméltem hogy még a férjemnek is ennyire fog tetszeni ez a TE+ÉN duplapaplan. Hatalmas méretének köszönhetően kényelmes takarást biztosít mindkettőnk számára . Teljesen elégedett vagyok vele minden elképzelésemet felülmúlta!
Vinczéné Varró Orsolya"

 

"Megkaptam az ágyneműket! Maximálisan meg vagyok elégedve!
A huzat is nagyszerű,már sajnálom,hogy csak 1 garnitúrát rendeltem! Később jelentkezni fogok még,hogy valamilyen más mintával is rendeljek Önöktől!
A nagy párna külön meglepetés volt számomra,nem volt még ilyen nagy,de kényelmes,kellemes nagyon! A paplan is habkönnyű,mégis körülölel,mesejó érzés. Köszönök mindent, hálás vevőjük: Pálhalmi Vali"

 

"MEGKAPTAM A RENDELÉSEMET NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE VELE . ESTE KÜLDÖM AZ ÚJABB RENDELÉST. Az Antiallergén garnítúrával nagyon elégedett vagyok , meleg és kényelmes.
Máté Sándorné"

 

"Köszönöm, hogy úgy érezhetem, Önöknek fontos a vevő! Bár a terméket még ki sem próbáltuk, az Önök gesztusa és hozzáállása figyelemreméltó!
Üdvözlettel: Farkas Szabolcs"

 

"Köszönöm, a mai napon megkaptam a megrendelt terméket és nagyon meg vagyok elégedve, bár még nemtudok nagyon véleményt mondani róla, hiszen a mai napon próbálják még csak ki a gyerekeim, de küllemre nagyon szép és nagyon könnyű is. Köszönöm!
Üdvözlettel: Pallér Orsolya"

 

"Köszönettel megkaptuk a rendelt paplant Pehelypaplan (135x210) amivel maximálisan meg vagyunk elégedve. Mind a tartalma (100 % pehely, amiről tapintással is meg lehet győződni), mind a kivitelezés kifogástalan. Csak ajánlani tudom, elsősorban azoknak, akik szeretnek természetes anyagok között kellemes melegben aludni.
Köszönettel: Prohászka Viktor"

 

"Volt már az évek során többféle paplanunk, de ILYEN még soha! Egyszerűen fantasztikus!!! Másfél hónapja vásároltam a gyerekeimnek: mindenképpen tollmentes, antiallergén fajtát kerestem.
Itt aztán egy pillekönnyű, kályhameleg paplanra leltem, amit a gyerekeim imádnak (pedig ezelőtt évekig nem tudtuk rájuk tukmálni a meleg takarókat).
Megirigyeltem ezt a luxus kényelmet és most magamnak is rendelek egy ilyen CSODÁT, már alig várom, hogy meghozza a postás! Sosem hittem volna, hogy paplan és paplan között ilyen nagy különbség lehet!... Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne jól aludni, puha meleg fészekben!
Az antiallergén nagypárna használatban nem lapul össze laposra, mint a tollpárna, amit állandóan rázogatni kell... Könnyű, puha, nem izzad rá az ember! Pont ebből az anyagból rendeltem most kispárnát is, hogy teljes legyen a kényelmünk. Kiváló termék, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne jól aludni!
Köszönettel: Hne B. Éva"

 

"Osztom Hné B.Éva véleményét. Szintén az antiallergén paplanokból vásároltam. Mint a legtöbb nő én is fázós vagyok (a párom szerint nyáron 40 fokban is képes vagyok erre-kis túlzással). Most viszont télen 15 fokos hőmérsékleten saját meglepetésemre is teljesen jól érzem magam és nem 1 dunyhával, 2 pokróccal és zoknival. Hanem az antiallergén téli paplanommal. Az is jó pont,hogy sokszor akciós áron lehet hozzájutni.
K. Anikó"

 

"Ez a nagypárna puha, kényelmes és hatalmas méretű! Nagyon örülök neki, mindenkinek csak ajánlani tudom. Kis Péter"

 

"Férjemnek vásároltam a pehelypaplant karácsonyra. Igaz már előbb megkapta. Nagyon örült neki. Nagyon jó minőségű terméket kaptunk. A kiszállításhoz való elcsomagolása is szépen megoldott volt. Nagyon szépen köszönjük. Kellemes Karácsonyt és Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok Önöknek.
Tisztelettel: Pinczésné"

 

"Interneten találtam meg ezt a céget,és termékeit. Meleg paplant kerestem. Rendelés elött végigjártam a város boltjait. Teljes garnitúrát rendeltem. Nem bántam meg. Meleg, nagyméretű, puha párnát kaptam. Küllemre is szép. Az 55 ezer ft-os gyapjut cseréltem le. H. Zoltán"

 

"A tollpárnát mindenkinek ajánlom. Nagyon kényelmes, puha, igazi pihenést biztoít. Már négy félpárnát vásároltam a családnak. Egyik jobb, mint a másik. Csodálatos aludni rajtuk, nem úgy, mint a drága "műpárnákon". Mindenki meg van elégedve velük.
Skoda Ferenc"

 

"Nagyon szépen köszönöm a matracvédőt,már használjuk! Klassz darab korrekt áron! Harakály Józsefné"

 

"A paplanuk meghozta a várt kényelmet, puhaságot, és melegséget a téli hónapokra feleségem és magam részére. Köszönjük szépen! :)
Sipos György"

 

"Nagyon szépen köszönöm a víztaszító abroszokat, nagyon tetszenek. Külön köszönöm, hogy az abroszok az asztalom méretéhez készültek, mert így tényleg tökéletes. Az Önök webáruháza szerintem kiváló minősítést érdemel.
tisztelettel: Viczena Miklósné"

 

"A garnitúra fantasztikus, majd egy éve vásároltam, és még mindíg tömött, kályha meleg és mégsem izzad bele az ember. Ilyen vastag paplant még sosem sikerült találnom azelőtt és pihe-puha könnyű! Nagyon megérte! Köszönöm :)
Illésné Takács Tímea"

 

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. A paplan alatt elfér az egész család. Köszönjük! :-)
Loós Zita"

 

"Pár napja kaptuk meg az antiallergén paplan-párna garnitúrát (karácsonyi ajándékként) amit már használunk is. Köszönjük szépen nagyon megvagyok elégedve a termékkel. Korábban már sok jót olvastam-hallottam a termékekről, de míg nem próbája ki az ember nem tudja mit hagy ki. Egy élmény benne aludni. Megtartja a meleget, nem laposodik el a párna (ami koránnan mindig problémát okozott), kényelmes stb. Csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy próbálják ki!
Tisztelettel Pótáné!"

 

"Én 100%-os pehelypaplant rendeltem, kiváló minőségben, időben megkaptam. Nagyon elégedett vagyok ! A "CÉGET" csak ajánlani tudom mindenkinek, mert rend kivül korrekt, és az árak is jók!
Szűcs Sándor"

 

"Nagyon elégedettek vagyunk vele! Puha, könnyű paplan. Kiss Istvánné"

 

"Nagyon elégedett vagyok a garnitura minöségével,szép és puha.Köszönöm!!!!!!
Kosztándi Rozália"

 

"Köszönettel megkaptam az új paplanom. Nagyon nagy megelégedéssel gondolok Önökre. Üdvözlettel Vági"

 

"Kedves Péter!
Alighogy olvastam a levelét, már meg is hozták a küldeményt. Gyors átnézésre pontosan azt kaptam, amit kértem. Biztos vagyok benne, hogy a részletekben is az lesz. Köszönöm a munkájukat. üdvözlettel: Prohászka Viktor"

 

"Megérkezett a csomag, az ágynemű nagyon szép.
Mivel már korábban is rendeltem Önöktől, az eddigi tapasztalatok alapján teljes a család teljes megelégedettségéről számolhatok be. A párnák kellemesen simák és rugalmasak, de nem löttyednek meg. A paplanok könnyűek és finom meleget tartanak. Köszönjük! További sikereket kívánok a cégnek.
Tisztelettel: Dr. Bárdos Józsefné"

 

"Gyorsan megérkezett az antiallergén ágynemű, pihekönnyű és nagyon kellemes tapintású. A matracvédő a fülek segítségével tökéletesen illeszkedik a matrachoz, nem mozdul el. Mégegyszer köszönöm!
Sereginé Roóz Andrea"

 

"Tegnap megérkeztek a kispárnák. Köszönjük szépen. Figyelmességét és kedvességét ezúton is köszönöm. Tisztelettel: Dr. Bárdos Józsefné"

 

"Kedves Péter!
Köszönöm a fáradozását, közben megérkeztek a rendelt holmik, nagyon jók mind. :-) Üdvözlettel: Szikora Tamás"

 

"Ma megkaptuk a megrendelt ágyvédőt és lepedőket. Köszönjük a rugalmas hozzáállást! Önnek és munkatársainak sikereket kívánok!
Köszönettel és tisztelettel: Baukó Ildikó"

 

"Megérkezett az ágynemű, köszönöm szépen! Igen, ez valódi pamut, ilyet szerettünk volna! És szerencsére még csak a jövő héten lesz a szülinap, amire ajándéknak szántuk! :-) Köszönöm a gyors és tisztességes intézkedést, ritkán találkozom ilyennel! További jó munkát kívánok!
Üdvözlettel: Tóth Mária"

 

"Köszönöm a gyors intézkedést, a lepedőket átvettem. Kiváló minőség!
Üdvözlettel: Huber Edit"

 

"Paplan és kispárnák rendben megérkeztek, nagyon szépek, és nagyon jó meleg. Köszönjük. Üdvözlettel: Oravecz Tünde Nagykőrös"

 

"Megérkezett a csomag, nagyon meg vagyok elégedve, köszönöm a gyors intézést! Tisztelettel: Tóth Péter"

 

"Jó napot Kivánok. Nagyon szépen Köszönöm az ágynemü megérkezett nagyon szép Nagyon Szépen Köszönöm. Tiszteletel Niklai Andrea"

"A mai napon érkezett meg a csomag és mind két termékkel nagyon megvagyok elégedve!!!Köszönöm szépen a gyors kiszállítást!
Üdvözlettel: Pásztor Istvánné Debrecen"

 

"Tisztelt Balog Úr!
A csomag megérkezett, nagyon szépen köszönöm a gyorsaságot! A termékekkel pedig nagyon meg vagyok elégedve. Még egyszer köszönöm.
Üdv: Tóth Szabolcs"

 

"Kívánok Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet! Üdvözlettel egy elégedett vevőjük: Szűcs Sándor"

 

"Nagyon szépen köszönöm az anyagot, ma megérkezett,és szerencsére a megrendelőmnek is tetszik,máskor is rendelek önöktől Köszönöm
Tisztelettel Kotormán Zsuzsanna"

 

"A paplanokat megkaptam és bár nem fért be a fa alá- az idén szép pici fa van- azért nagy örömet szerzett! Köszönöm! Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok! Orsi"

 

"A csomag 23-án megérkezett, köszönjük szépen! Engedje meg, hogy sikerekben gazdag új esztendőt kívánjak Önöknek! Üdvözlettel: dr. Hajkó Enikő"

 

"Köszönettel megkaptuk az antiallergén ágynemű garnitúrát nagy jó puha kényelmes és meleg. Bodó Sándorné"

 

"Kedves Balogh Péter Úr!
Köszönettel megkaptam a 6 db terítőt. További jó munkát kívánok köszönetként küldöm a kedvenc sziporkámat: A boldogság titka a jó humor és a rossz memória.
Markó Istvánné"

 

"Kedves Péter !
Meghozták a csomagot. Nagyon szuper. Köszönöm !
Tisztelettel Pásztor Zoltán."

 

"A csomag ma - gondosan csomagolva - rendben megérkezett ! A termék kiváló - tökéletesen meg vagyok elégedve - a cégnek és Önnek köszönetemet fejezem ki. Egyben elnézést kérek, ha korábbi e-mail-jeimben türelmetlen voltam.
Üdvözlettel: Déry Péter, Székesfehérvár"

 

Kedves Péter !
A gigantikus méretű csomagot megkaptam és végre minden a helyére került.Minden darab kitűnő minőségű és esztétikus. Köszönöm a segítségét és természetesen ajánlani fogom Önöket. A vaterás körgumis matracvédő (120x200) értékelését én már megírtam, kérem, hogy Ön is tegye meg!Gratulálok a termékeikhez! Üdvözlettel: Márkus István

 

Kedves Balog Péter!
Tegnap megérkezett a csomag köszönöm. Tényleg jobb lett volna a cipzár, mert a ritka gombolás miatt a paplan kicsit kikandikál. Az anyag viszont nagyon tetszik, egyszerű, de szép. Üdvözlettel. Bartos Olga

 

Tisztelt Balog Úr !
Szinte már rendszeresen vásárolok önöktől, mivel nagyon elégedett vagyok a termékeikkel... Sulákné Anka Katalin

 

Tisztelt Uram!
Köszönöm a telefonos segítséget, küldöm is a megrendelést! Tavaly rendeltem a 300-as téli paplant, és nagyon elégedett vagyok vele!!! Ilyen jó terméket még soha sem vásároltam,mindenben kitűnő minősítéssel értékelném!!! Nagyon megvagyok elégedve a telefonos,és email-os segítségükkel,kedvességükkel is, elismerésem minden kollégájuknak!Kívánok a jövöben is sok elégedett vásárlót!
Üdvözlettel: Udvardi Dóra

 

Kedves Balog Péter!
Nagyon szépen köszönöm levelét és a mai napon meg is érkezett a csomag! Először tartottam tőle, hogy személyes megtekintés nélkül milyen ágyneműt kapok, de mikor kibontottam a külső csomagolást, már a hajtogatott ágyneműn látszott, hogy a gondos és lelkiismeretes munka áll mögötte és minőségével sem lesz gond! Köszönöm szépen a gyors és pontos kiszolgálást és maradok továbbiakban is hű vásárlójuk, illetve bátran fogom ajánlani termékeiket ismerőseimnek. További sikeres üzletet kívánok!
Tisztelettel: Csizmadia Levente

 

Kellemesen puha, esztétikus, szép mintájú a kisfiúknak való paplan. Remélem télen -amilyen szép, olyan meleg lesz ! Bohus Erika

 

Kedves Napfénypaplan!
Minden nagyon szép és minden nagyon jó, ha a termékeiket véleményezem, viszont drága nagyon a szállítási díjuk! Ha tudnak a későbbiekben ezen faragni, akkor az még pluszba segítené az emberek pozitív hozzáállását a rendeléshez, szerintem. Köszönjük: Szilvia


Tisztelt Napfénypaplan, a mai napon sértetlenül átvettem az Önök álatl küldött csomagot, nagyon szépen köszönöm a segítségüket, az előző termékkel is nagyon meg voltunk elégedve.Antiallergén téli garnitúránk van. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, épp ezért idén a másik gyermekünk is ilyet kap télre. (allergiások, asztmások, krupposok) Szerencsére ettől az ágyneműtől biztosan nincs bajuk. Köszönjük szépen, hogy van magyar termékben ilyen!!!
Tisztelettel: Grünvald-Takács Réka

 

Pár hete szereztünk be Önöknél 3 teljes antiallergén ágynemű garnitúrát. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. A kidolgozás minősége tökéletes, kényelmes, és meleg. Nagyon örülök, hogy az Önök termékét választottam, és remélem termékeik sokáig fognak szolgálni minket. Üdvözlettel Stofán János!

 

Kedves Balog Péter Úr!
Köszönöm kedves és gyors válaszát. Itt a III. kerületben -hozzám közel- találtam meg a keresett abroszt, így már sajnos nem tudhatnak vásárlóik között :(
Viszont átnézve a honlapjukat, láttam, hogy mostanában ünneplik 15. évfordulójukat!!! :) :) Ez a mai világban igen tiszteletre méltó eredmény, bizonyítja, hogy színvonalas, kiváló termékek készülnek Önöknél.
További sikeres évtizedeket, jó munkát és jó egészséget kívánok valamennyi dolgozójuknak!! üdvözlettel: Dán Ildikó

 

A közelmultban vásároltam önöktől párnát és a kislányomnak egy garnitúrát! Maximálisan megvagyok elégedve, mind a szállítással, mind pedig a termékekkel. Tervezem,hogy a közeljövőben még vásárolok önöktől! Köszönöm a figyelmességüket és a pontosságukat! Tisztelettel Gyuga Lászlóné

 

Ausztrál szabvány méretű paplant és párnát rendeltem ami kicsit tér el csak a honlapon megadott mérettől. Jól passzoltak a huzatba, úgyhogy mindenkinek ajánlom, aki esetleg hasonlóan nem európai méretekben gondolkodik, vagy csak egyedi méretű dolgot szeretne! Köszönöm! Gyurka Balázs

 

Kedves Napfénypaplan KFT!
Örömmel teszek eleget kérésüknek.
A Vaterán keresgélve jutottam el az Önök párnáihoz. Bizalmatlan voltam, s csak 1 db-t rendeltem, azt is az ott szereplő választékból. Mikor megkaptam, kipróbáltam. Mivel jómagam sok vékonyabb párnával szeretek aludni, az 1000 g pehelytöltet soknak bizonyult. Nem sok jóban reménykedve megkérdeztem, készítenek-e külön az én kedvemért 500 g-s töltettel?
Kellemes meglepetés volt, hogy gyorsan válaszoltak, gyorsan küldték a kért árut. Ekkor már vérszemet kaptam, s újabb párnákat rendeltem - most már a népes családomnak is. Csak ekkor kezdtem el figyelmesen megnézni a honlapjukat, az eredmény méretre szabott ágyneműk megrendelése lett.
A termékeik minőségével nagyon meg vagyok elégedve.
Nekem a keresgélés során nagy segítség lett volna, ha  a honlapjukon, vagy talán már a Vaterán is(??)  kiemelten hirdetik, hogy egyedi igényeket is kielégítenek. Ez az egyik erősségük - ha hangsúlyoznák, talán újabb vevők jelentkeznének.
Nem tudom, hogy az egyedi igények kielégítésébe beletartozhatna-e, hogy az ágyneműket, törülközőket monogrammal díszítve szállítsák?
Jómagam a párnahuzatokat monogrammoztatva fogom Karácsonykor elajándékozni. Bizonyos vagyok abban, hogyha hasonló termékekre lesz szükségem, azt is Önöktől fogom megrendelni. Addig is jószívvel ajánlom az Önök termékeit a barátaimnak.  Üdvözlettel: Réczey István

Tisztelt Címzett!
A megrendelt termékeket köszönettel megkaptam, nagyon elégedett vagyok a minőségükkel. Különösen praktikusnak találom a vastag gumirögzítőket az ágyvédők sarkán. Üdvözlettel, Králikné Tóth Eszter

 

Tisztelt Balog Péter Úr!
Köszönöm szépen az ajánlatukat! A termékeik igazán szépek és nagyszerűek.  Úgy gondolom, most a karácsonyi szezon előtt fontos Önnek, hogy sokan látogassák a honlapját. Az alábbi linkre kattintva ezt könnyen elérheti... További mosolygós szép napot! Üdvözlettel: Gulyás Györgyné

 

Téli antiallergén ágynemű garnitúrát, damaszt-szatén ágyneműhuzat garnitúrát és Eszter lepedőket rendeltem.  Nagyon meg vagyok elégedve, első osztályú termékeket kaptam. Relaxáló érzés a damaszt-szatén ágyneműben aludni, ajánlom másoknak is. Régen kerestem ezt a minőséget és végre a Napfény Paplannál megtaláltam.  Korrekt, megbízható cég és még vásárlói kedvezményt is ad, ami nem átverés. További sok sikert, jó egészséget kívánok a cég dolgozóinak. Kopka Anita

 

Termékükkel maximálisan elégedett vagyok. A vásárlást esetleg könnyítenék az először vásárlóknak az olyan megjegyzések, mint 1100 gr-os töltettel fázósoknak, vagy 18 °C alatti helyiségben alvóknak. (Nekem 19 °C-nál kicsit meleg a takaró, lehet, hogy elég lett volna egy 800 gr-os töltetű is.) Elegáns lenne az átutalt pénz Önökhöz érkeztének visszajelzése. További sok sikert munkájukhoz:  Balogh József

 

Tisztelt Napfény Paplan Csapat!
Két napja kaptam meg és használom az antiallergén téli paplant és párnát, mondhatom hihetetlenül kellemes érzés aludni benne! Pille könnyű, simogatóan lágy és nagyon meleg. Sokszor kitakaróztam éjszaka, ezért bátran állíthatom, hogy hidegben is kitűnő védelmet jelenthet. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Önökre, biztosan fogok még vásárolni a jövőben is! Gratulálok és további munkájukhoz sok sikert kívánok! Fodor Katalin

 

Antiallergén paplanokat rendeltem, könnyű, puha, meleg, Maximálisan elégedettek vagyunk. Környezetemben mindenkinek ajánlani fogom. Gyönyörű, és ami számomra fontos magyar termék!! Köszönet érte, maradjanak meg továbbra is a kiváló minőség mellett. Kántor Lászlóné.

 

A megrendelt termékeket hiánytalanul megkaptuk! Maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm a szolgáltatást! További sikereket kívánok! Tisztelettel és köszönettel: Grőbné

 

Kedves Péter!
A Napfény Paplannál éjszakai ügyfélszolgálat is van? Szóhoz sem jutok? :-)
Nagyon szépen köszönöm a módosítást és a kedvezmény aktiválását is, és várom a számlát. Üdvözlettel: Horváth Margit

 

Véletlenül bukkantam rá erre a vásárlási lehetőségre, de nagyon örülök neki, hogy megtaláltam azokat a termékeket, amiket mindig is szerettem volna használni! Maximálisan elégedett vagyok mind a termékek, mind a kiszolgálás minőségével. Azt hiszem, hogy ezentúl csak Önöktől vásárolok :) ezzel is hozzájárulok a magyar termék és magyar cég eredményességéhez. Munkájukhoz sok sikert kívánok! Fodor Katalin

 

Sztómásként állandóan gumilepedővel szerencsés aludnom. A hagyományos gumilepedő nem teszi túl komfortossá az életet: gyűrödik, alá még kell valami matracvédő, fölé másik lepedő, így hiába jó minőségű a matrac, kényelmetlenné válik, illetve a vastag réteg miatt hozzá melegszik az emberhez.
Az interneten keresgélve találtam ide. Rendeltem lepedőnek két Stabata Tencel vízhatlan lepedőt. A telefonos egyeztetés után, nagyon kényelmesen használható, körszoknyás? kivitelben kaptam. Határtalanul élvezem, hogy ilyen kényelmesen alhatok, a termék olyan vékony, hogy szinte észre sem lehet venni, hogy ott van és mégis biztonságot ad "balesetek" ellen. Nagyon kellemes tapintású, a kelme oldaláról észre sem lehet venni, hogy a másik oldalon vízhatlan réteg van. Így végre élvezhetem az alvást újra.
Köszönöm a figyelmes kiszolgálást is és az egyedi csomagolás is nagyon kreatív. F..p Judit

 

Már kétszer is vásároltam az Önök árúházából antiallergén téli és tavaszi-őszi paplanokat, amelyek könnyűek, puhák és jó melegek! A családommal együtt maximálisan meg vagyunk elégedve a termékekkel. Köszönet érte. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Fujt Ernesztin

 

Tisztelt Napfénypaplan!
Nagyon elégedett vagyok az önöktől vásárolt antiallergén párnákkal,paplanokkal és az igazán minőségi sabata matracvédővel.Mindenkinek szivből ajánlom a termékeiket és én is biztos vásárlójuk maradok.Kivételes ritkaságnak számit az is a mai világban,hogy a vásárló személyesen is beszélhet a termékekről az eladoval,és nagyon kedves,udvarias tájékoztatásban van része.Köszönök szépen mindent!
 Molnárné Bana Szilvia

 

Kedves Balog Ur !
Köszönöm szépen,igen, ma reggel megkaptam,nagyon igényes munka tetszik. Bizom benne,hogy lehetőségem lesz a továbbiakban is rendelni Önöktől. Örülök,és további jó munkát  kívánok.
Üdvözlettel :Kardosné

 

Megjött az utolsó ezévi csomag is. köszönöm! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok
Pisti Réczey

 

 Kedves Anita!
Köszönjük részletes válaszát. Mindent rendben találtunk. A termékek nagyon jó minőségűek!
Tisztelettel, Harsányi György és Harmati Andrea

 

 Kedves Napfény Dolgozók!
Köszönettel megkaptam a csomagot! Mint pár éve, most is nagyon jó és kiváló a termék. Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Önöknek! Az Új évre sok megrendelést!
Üdvözlettel: Tálos K. Gabriella

 

Üdvözlöm!
Megkaptam a csomagot, minden rendben van nagyon szép az abrosz. Boldog örömteli ünnepeket kívánok
Tisztelettel Szücs Ferencné Jászkisér

 

Kiváló minőségű, pihe-puha, könnyű, de mégis nagyon finom meleg ez a paplan. Kisfiam azóta sokkal nyugodtabban alszik éjszaka, mióta ezzel takarózik. Mi most másodszor vásárolunk innét, de ismét megbizonyosodtunk róla, hogy máshonnét nem is szabad, mert annyira tökéletesek ezek a termékek! Bátran ajánlom mindenkinek, nem bánja meg!
Bolláné M. Ildikó

 

Köszönöm a paplanokat, nagyon jók!
üdvUrbánné Heltai Julianna

 

Nagyon meleg, ellenben könnyű, igazi téli paplan a fázós lábú hölgyeknek. Minőségi kidolgozás, és borítás. Innen rendelt krepp huzattal használjuk, még nem volt rá panasz. Gyapjúpaplan (135x200)
Ez nem kínai fakulós gagyi anyagból van. Nagyon elégedettek vagyunk evvel a termékkel, ha még tudunk vásárolunk majd belőle. Krepp ágyneműhuzat garnitúra (3 részes-200)

P.A.

 

Már nem először vásárolok Önöktől. Ez alkalommal Sabata comfort gumifüles ágyvédőt rendeltem, amivel meg vagyok elégedve. A termék nagyon jó minőségű és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert amellett hogy megvédi a matracot esztétikus is. Üdv.: Tóthne


Nagyon ötletes az összegombolhatóság, tetszik, hogy antiallergén és hogy ilyen hamar kiszállították. 2011 tavaszán már rendeltem önöktől paplant, és akkor is így volt, a paplan azóta is nagyon jól működik. Csak így tovább! Boldog Újévet!
Pozsonyi Gabriella

 

Most először volt szerencsém Önöktől rendelni, és bár én egy nagyon bizalmatlan személy vagyok, nagy örömömre semmiben nem kellett csalódnom, sőt nagyon készségesek és segítőkészek voltak. Az önöktől megrendelt Sabata Standard Lepedő minősége kifogástalan. A szállítás gyorsasága is teljesen meglepett. Biztosan állíthatom, hogy a közeljövőben is fogok még önöktől rendelni. Tisztelettel: Szabó Erika

 

Tisztelt Napfénypaplan Csapat!
 
Karácsonyra rendeltünk antiallergén kétszemélyes paplant és egy párnát Önöktől és nem csak a termékeknek örülünk azóta is,ami kifogástalan minőségű hanem,hogy megtaláltuk Önöket. A kiszállítás is rendkívül gyors, pontos volt. Biztos,hogy bármire szükségünk lesz és megtalálható a katalógusukban,azt innen fogjuk rendelni és ajánlani is fogjuk. Az már csak hab a tortán,hogy MAGYAR cégről van szó. Nagyon sikeres,megrendelésben gazdag boldog új évet kívánok az összes dolgozónak és a vezetőségnek egyaránt!
Tisztelettel: Berg Éva

 

Tisztelt Cím!
Elnézést kérek a késői válaszért, de szükségem volt időre, hogy legyen mire alapoznom véleményemet. A megvásárolt paplant imádjuk, egyenlőre azért, mert nagyon kellemes meleg, az anyagát nagyon finomnak, jó minőségűnek találtuk, a szállítás gyors, pontos volt, a csomagolás sértetlen, és kreatív :). Én külön szeretem benne, hogy olyan "habos"! :)
Még nem mostam, de bízom benne, hogy ez sem fog változtatni a minőségén. Kedvesnek találtam, hogy a paplan megérkezéséig naponta kaptam levelet Önöktől, mindig más információval, ez nagyon szimpatikus volt.
Így összességében (eddig) határozottan örülök, hogy rászántuk a plusz összeget (a Jyskben durván féláron van, de persze minőségben jóval ezalatt), és egy jó minőségű, magyar terméket használhatok.
Köszönettel és üdvözlettel: Bognárné Edina

 

Megkaptuk a paplant.Nagyon szépen köszönjük !
Tisztelettel : Piszár Imre

 

Kedves Balog Péter!
Köszönöm a korrekt ügyintézésüket. Eredményekben Gazdag Esztendőt kívánok a Napfény Paplan 2000 Kft gazdálkodásában.
Üdv.: Buzsik Jánosné

 

Páromnak vettem ajándékba a paplant, mert mindig fázott éjszaka. Mivel allergiás, mindenképpen antiallergén megoldásra volt szükségünk. A paplannak nagyon örült, azt mondja jó meleg, azóta nem fázik. Az ára és az anyag könnyűsége miatt is nagyon jó választás volt!

 

Kedves Péter!
Egy éve rendeltem 16 db párnát  Önöknél és nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Most szeretnék árajánlatot  kérni....
Dalma

Utolsó frissítés: 2021.01.07.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 


 

Napfény Paplan lakossági webáruház
Lakástextil termékek közvetlenül magyar gyártótól

© 2021 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1.
Tel.: 36/567-048 
e-mail:
webshop@napfenypaplan.hu

 

Napfény Paplan Csapata
skype:
napfenypaplan