Új jelszó kérése

Szavazás

A folyamatos innováció tükrében tervezzük termékkínálaunk bővítését. Ön milyen úju termékeket látna
Töltetanyagokat (műszál, golyó, pehely)
AlorVera derékaljat
Gyapjú töltetű termékeket
CoolSoft termékeket
Flanel borítású termékeket
MemoryFoam feedőmatracokat
MemoryFoam párnákat
3D textíliákat

Termékajánló

Látogató számláló

0
3
0
0
5
5
6

Online látogatók száma


Utolsó frissítés

2017.11.03.

Fizetési megoldás

Hírek

2009.09.10
Új termékeink - kibővített választék

Szeretném felhívni figyelmét, hogy a hosszú "hallgatás" nem telt eredménytelenül, mert számtalan új termékkel frissítettük kínálatunkat! Többek között kibővítettük Gyermekvilág termékpalettánkat, hogy mindent egy helyen közvetlenül tudjanak beszerezni a gyártótól. 

Lepedőink körgumis változatban is kaphatók, mely megkönnyíti az ágyazás feladatát, nincs többé elmozdult és alágyűrődött lepedő. A termék sapkaszerűen a matracra húzható, a termék alsó része körgumival van ellátva. Egyszerű és könnyen kezelhető, 60°C-on mosható, strapabíró és hosszú élettartamú termék. A normál méretű 90x200 matracméret mellett teljes termékpalettát kínálunk vásárlóinknak!

A Pille termékek új feljesztésű márkás alvószálból készült töltettel rendelkező termékcsalád, mellyel igazán kényelmes és nyugodt alvást biztosíthat szeretteinek! Borítóanyaguk 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült ezért bőrirritációt nem okoz. A különleges töltetnek köszönhetően a termékek  40 C°-os mosás után is megőrzik puhaságukat és csomómentességüket. A borítóanyag szakítószilárdsága, kopásállósága és a töltet kikészítése biztosítja, hogy ezen termékeinket hosszú évekig fogja használni. Szilikongolyóval töltött párnákat és márkás alvószállal töltött paplanokat gyártunk, hogy kellemessé tegyük alvását!