Új jelszó kérése

Szavazás

A folyamatos innováció tükrében tervezzük termékkínálaunk bővítését. Ön milyen úju termékeket látna
Töltetanyagokat (műszál, golyó, pehely)
AlorVera derékaljat
Gyapjú töltetű termékeket
CoolSoft termékeket
Flanel borítású termékeket
MemoryFoam feedőmatracokat
MemoryFoam párnákat
3D textíliákat

Termékajánló

Látogató számláló

0
3
0
3
7
9
0

Online látogatók száma


Utolsó frissítés

2017.11.03.

Fizetési megoldás

Termék részletekPehelypaplan (135x200)

Pehelypaplan (135x200)
 • Pehelypaplan (135x200)
 • Pehelypaplan (135x200)
Fő kategória >Pehely, félpehely és toll paplanok, párnák >Paplanok
48 400 Ft48400
A vásárlás után járó pontok: 2 420 Ft


Borítás: színes selyemangin, 100% pamut
Töltet: 100% magyar libapehely, 1200g
Méret: 135x200

 • A termék borítóanyaga 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült textília, ezért bőrirritációt nem okoz. Az egyszínű selyemangin nemcsak finom és puha tapintású, hanem a speciális sűrű szövéstechnológiának köszönhetően toll- és pehelybiztos fedőanyag, igény szerint többféle szín áll rendelkezésünkre.

  Töltete válogatott 100% magyar libapehely, mely a világon a legjobb minőségű töltet, mind puhaság, mind melegentartás terén és semmi nem veszi fel vele a versenyt a természetben.

  Levarrt kivitelKazettás kivitel

  A paplan kivitel szerint lehet kazettás illetve levarrt. Kazettás kivitelnél a paplanban kis kazetták találhatók, melyeknek csak oldalai vannak levarrva, sarkai nincsenek lezárva, ezért a kazettákat összekötő kis csatornákon a pehely a rájuk nehezedő nyomás függvényében egyenletesen el tud oszlani. Előnye, hogy a pelyhek a kazettákban egyenletesen kopnak. Ez a kialakítás inkább a régi idók dunnáit idézi. Levarrt kivitelnél a paplant hosszani és rá merőleges irányban - benne a pelyhet egyenletesen elosztva - levarrják, ezért a pehely csak a levarrt kockákban tud mozogni. Előnye, hogy rosszabb minőségű pehely esetén a hosszú szálak nem tudnak a paplan "aljába vándorolni", viszont a paplan felső részén lévő pelyhek ezáltal jobban kopnak. Ez a kialakítás inkább a modern kor paplanjait idézi.

  Paplanhuzat használata szükséges rá.Pehely töltetű termékeinket azoknak a Kedves Vásárlóinknak ajánljuk, akik értékálló, simulékony, puha, kiváló melegérzetet nyújtó, magas minőségű, kizárólag természtes anyagokból készült termékeket szeretnének vásárolni.

 • Átlagos értékelés
  56
  6
  Ottó
  2017.12.22 21:15
  Az elmúlt kb 15 évben ez a harmadik fajta (más-más cégektől) pehelypaplan amit vásároltam, magamnak, vagy másnak. Soha többet más cégtől, más fajtát nem fogok venni, s csak ezt tudom mindenkinek ajánlani! A telefonos segítség nyújtás is "EMBERI"! A paplan mint egy kályha! Köszönöm szépen!!!
  5
  Müller Eliza
  2016.12.11 16:13
  Nagyon elégedett vagyok egyrészt a termék gyors kiszállításával, másrészt a minőségével. Egyenletesen van benne elosztva a töltet, nagyon puha, és ami különösen kellemes, hogy nagyon könnyű, nem nehezedik rá a testre. Ajánlom mindenkinek, aki fázós!
  4
  Jámbrik Jánosné
  2015.11.08 09:06
  Két pehelypaplant vásároltam, a csomagolás és kiszállítás is megfelelő volt, a termékkel is nagyon meg vagyok elégedve. Szépen megvarrt, jó minőségű paplant kaptam. Külön örülök, hogy egy magyar társaság készíti és nem egy külföldi kereskedelmi lánc forgalmazza. Köszönöm!
  3
  Létai Anikó
  2010.06.20 08:23
  A takaró csodás, meleg, puha, végre először nem fázott sem a vállam, sem a lábam, mert mindenhol betakar. Csatlakozom az előttem szólóhoz abban, hogy kiváló minőségű terméket kaptunk, rendkívül elégedett vagyok. Én a kazettás varrást választottam és nagyon bevált. A takarót minden reggel fel szoktam rázni, a pelyhek szépen egyenletesen helyezkednek el.
  Köszönöm azt az élményt, hogy végre nem kell még + plédeket magamra tenni, mert ez az első takaró, amiben nem fázom és csoda könnyű - a legjobb választás volt!

  2
  Piroska
  2009.02.18 17:58
  nekem a kazettas varas ,nem felel meg ,mert volt hozza emlekem a pehely mindig at ment az egyik reszrol a masikra es idobe kellett hogy visza iranyitsam a helyere ,en a kockas varras mellett szavazok .koszonom piroska