Új jelszó kérése

Szavazás

A folyamatos innováció tükrében tervezzük termékkínálaunk bővítését. Ön milyen úju termékeket látna
Töltetanyagokat (műszál, golyó, pehely)
AlorVera derékaljat
Gyapjú töltetű termékeket
CoolSoft termékeket
Flanel borítású termékeket
MemoryFoam feedőmatracokat
MemoryFoam párnákat
3D textíliákat

Termékajánló

Látogató számláló

0
3
0
6
5
5
3

Online látogatók száma


Utolsó frissítés

2017.11.03.

Fizetési megoldás

Termék részletekFélpehelypaplan (135x190)

Félpehelypaplan (135x190)
  • Félpehelypaplan (135x190)
40 420 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 495 Ft


Borítás: színes selyemangin, 100% pamut
Töltet: 60% libapehely, 40% libatoll, 1400g
Méret: 135x190

  • A termék borítóanyaga 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült textília, ezért bőrirritációt nem okoz. Az egyszínű selyemangin nemcsak finom és puha tapintású, hanem a speciális sűrű szövéstechnológiának köszönhetően toll- és pehelybiztos fedőanyag, igény szerint többféle szín áll rendelkezésünkre.

    Töltete válogatott 60% libapehely, 40% libatoll, mely a világon a legjobb minőségű töltet, mind puhaság, mind melegentartás terén és semmi nem veszi fel vele a versenyt a természetben.

    Levarrt kivitelEz a termék csak levarrt kivitelben készül, a paplant hosszani és rá merőleges irányban - benne a pelyhet egyenletesen elosztva - levarrják, ezért a pehely csak a levarrt kockákban tud mozogni. Előnye, hogy rosszabb minőségű pehely esetén a hosszú szálak nem tudnak a paplan "aljába vándorolni", viszont a paplan felső részén lévő pelyhek ezáltal jobban kopnak. Ez a kialakítás inkább a modern kor paplanjait idézi.    Csak vegyileg tisztítható, de kis odafigyeléssel hosszú élettartamú termék. Paplanhuzat használata szükséges rá. Ezt a terméket azoknak a Kedves Vásárlóinknak ajánljuk, akik könnyű és meleg paplant szeretnének a dunnáktól megszokott kényelemmel, komfortérzettel és puhasággal.