Új jelszó kérése

Szavazás

A folyamatos innováció tükrében tervezzük termékkínálaunk bővítését. Ön milyen úju termékeket látna
Töltetanyagokat (műszál, golyó, pehely)
AlorVera derékaljat
Gyapjú töltetű termékeket
CoolSoft termékeket
Flanel borítású termékeket
MemoryFoam feedőmatracokat
MemoryFoam párnákat
3D textíliákat

Termékajánló

Látogató számláló

0
3
0
3
5
0
2

Online látogatók száma


Utolsó frissítés

2017.11.03.

Fizetési megoldás

Termék részletekUnikum Pehelypaplan (135x200)

Unikum Pehelypaplan (135x200)
Fő kategória >Pehely, félpehely és toll paplanok, párnák >Paplanok
60 610 Ft60610
A vásárlás után járó pontok: 3 031 Ft


Borítás: színes mintás selyemangin, 100% pamut
Töltet: 100% magyar kázzel válogatott libapehely, 1200g
Méret: 135x200

  • A termék borítóanyaga 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült textília, ezért bőrirritációt nem okoz. A különleges mintás selyemangin nemcsak finom és puha tapintású, hanem a speciális sűrű szövéstechnológiának köszönhetően toll- és pehelybiztos fedőanyag, igény szerint sárga és lilamintás szín áll rendelkezésünkre.

    Töltete válogatott 100% magyar libapehely, mely a világon a legjobb minőségű töltet, mind puhaság, mind melegentartás terén és semmi nem veszi fel vele a versenyt a természetben.

    Levarrt kivitelKazettás kivitel

    A paplan kivitel szerint lehet kazettás illetve levarrt. Kazettás kivitelnél a paplanban kis kazetták találhatók, melyeknek csak oldalai vannak levarrva, sarkai nincsenek lezárva, ezért a kazettákat összekötő kis csatornákon a pehely a rájuk nehezedő nyomás függvényében egyenletesen el tud oszlani. Előnye, hogy a pelyhek a kazettákban egyenletesen kopnak. Ez a kialakítás inkább a régi idók dunnáit idézi. Levarrt kivitelnél a paplant hosszani és rá merőleges irányban - benne a pelyhet egyenletesen elosztva - levarrják, ezért a pehely csak a levarrt kockákban tud mozogni. Előnye, hogy rosszabb minőségű pehely esetén a hosszú szálak nem tudnak a paplan "aljába vándorolni", viszont a paplan felső részén lévő pelyhek ezáltal jobban kopnak. Ez a kialakítás inkább a modern kor paplanjait idézi.

    Paplanhuzat használata szükséges rá.Pehely töltetű termékeinket azoknak a Kedves Vásárlóinknak ajánljuk, akik értékálló, simulékony, puha, kiváló melegérzetet nyújtó, magas minőségű, kizárólag természtes anyagokból készült termékeket szeretnének vásárolni.