Új jelszó kérése

Szavazás

A folyamatos innováció tükrében tervezzük termékkínálaunk bővítését. Ön milyen úju termékeket látna
Töltetanyagokat (műszál, golyó, pehely)
AlorVera derékaljat
Gyapjú töltetű termékeket
CoolSoft termékeket
Flanel borítású termékeket
MemoryFoam feedőmatracokat
MemoryFoam párnákat
3D textíliákat

Termékajánló

Látogató számláló

0
3
0
6
5
5
3

Online látogatók száma


Utolsó frissítés

2017.11.03.

Fizetési megoldás

Termék részletekUnikum Pehelypaplan TE+ÉN (200x220)

Unikum Pehelypaplan TE+ÉN (200x220)
99 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 960 Ft


Borítás: színes mintás selyemangin, 100% pamut
Töltet: 100% magyar kézzel válogatott llibapehely, 2000g
Méret: 200x220

  • A termék borítóanyaga 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült textília, ezért bőrirritációt nem okoz. A különlegesmintás selyemangin nemcsak finom és puha tapintású, hanem a speciális sűrű szövéstechnológiának köszönhetően toll- és pehelybiztos fedőanyag, igény szerint sárga és lila mintás szín áll rendelkezésünkre.

    Töltete válogatott 100% magyar libapehely, mely a világon a legjobb minőségű töltet, mind puhaság, mind melegentartás terén és semmi nem veszi fel vele a versenyt a természetben.

    Kazettás kivitelA paplan csak kazettáskivitelben készül, a paplanban kis kazetták találhatók, melyeknek csak oldalai vannak levarrva, sarkai nincsenek lezárva, ezért a kazettákat összekötő kis csatornákon a pehely a rájuk nehezedő nyomás függvényében egyenletesen el tud oszlani. Előnye, hogy a pelyhek a kazettákban egyenletesen kopnak. Ez a kialakítás inkább a régi idők dunnáit idézi.

    Paplanhuzat használata szükséges rá. Pehely töltetű termékeinket azoknak a Kedves Vásárlóinknak ajánljuk, akik értékálló, simulékony, puha, kiváló melegérzetet nyújtó, magas minőségű, kizárólag természtes anyagokból készült termékeket szeretnének vásárolni.