Online látogatók száma


Fogyasztó Barát Oldal

TOP termékek

Hírek

2022.12.18

Üzemünk leterheltsége miatt karácsony előtti kiszállításra 2022.12.18.-ig veszünk fel rendelést. 2022.12.19.-től beérkezett rendeléseket már csak 2023.01. hóban tudjuk feldolgozni és kiszállítani.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2022.12.21.től cégünk zárva tart, ezen idő alatt a  gyártás és kiszállítás is szünetel.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kíván 
a Napfény Paplan-2000 Kft Lelkes Csapata!

2020.12.18

Téli leállásunk miatt 2020.12.18.-tól beérkezett rendeléseket már csak 2021.01.11.-től tudjuk feldolgozni és kiszállítani.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2020.12.19. és 2021.01.10. között cégünk zárva tart.
Ezen idő alatt a  gyártás és kiszállítás is szünetel.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kíván 
a Napfény Paplan-2000 Kft Lelkes Csapata!

2020.03.23

Tisztelt vásárlóink!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt korlátozott gyártási kapacitással, de változatlan formában működik cégünk.

Számunkra is az egészség a legfontosabb, ezért a telephelyi átvételt 2020.03.23.-tól további értesítésig szüneteltejük. GLS logisztikai kaprtnerünk kérésére a csomagpontok helyett kérjük pontos szállítási (otthoni vagy munkahelyi) címet adjanak meg.

A helyi és a nemzeti hatóságok egyaránt keményen dolgoznak azon, hogy a COVID-19 koronavírus terjedését minimalizálják. Reméljük ez a helyzet mihamarabb megoldódik.

Vigyázzunk egymásra.

Jó egyészséget kíván a Napfény Paplan lelkes csapata.

Látogató számláló

0
4
1
7
2
1
6

Vásároljon textíliát magyar gyártótól széles körű választékban. Nézzen szét webáruházunkban!

Tel.: +36 36-567-048

E-mail: webshop@napfenypaplan.hu

4. rész - Milyen paplant válasszak?

4. rész - Milyen paplant válasszak?

Ahhoz, hogy egy ember számára a pihenés eredményes legyen, nem csupán a matrac és a párna minősége a meghatározó, hanem a megfelelő paplan is ugyanolyan fontos.
Jó esetben az összes tényező, mint matrac, párna és paplan, összhangban vannak, és tulajdonságainkhoz, valamint szokásainkhoz vannak igazítva, hiszen ez biztosítja legmegfelelőbben az alvás zavartalanságát, valamint a megfelelő regenerálódást, ami egyet jelent az egészséggel.
A paplan jó esetben évszakonként változik, tehát egy ember több paplannal rendelkezik, és attól függően használja azokat, hogy hideg vagy meleg az időjárás.
Nyári hónapokban érdemes olyan paplant választani, mely jól szellőző, továbbá hatékonyan kiegyenlíti a hőmérsékletet.
Télen, amikor hideg az időjárás, és az alvásra kijelölt helyiségben sincs húsz foknál melegebb, érdemes olyan paplant választani, mely szigetel, tehát a test által termelt hőt csak részlegesen engedi át, a nagy részét megtartja a paplan alatt, így az alvó ember nem fázik.
Abban az esetben is szigetelő paplanra van szükség, ha nincs ugyan tél vagy hideg időjárás, de a felhasználó vérkeringési zavarokkal küzd, minek révén a végtagjai hidegek, így sokkal fázósabb még a melegebb évszakokban is. Egy jól szigetelő paplan esetében a hőmérséklet veszteség megakadályozható, minek révén az is roppant jó tud aludni, aki más esetben fázik éjjel.
Nagyon sok emberrel előfordul, hogy erősen verejtékezik álmában. Ez néha zaklatottságnak, ezáltal a rémálmoknak köszönhető, más esetben ez egy kísérőjelensége a növekedési hormon termelődésének, szabályozásának.
Ez egy igen kellemetlen állapot ébredéskor, amikor az ember verejtékben úszva ébred, ezért érdemes ehhez képest paplant választani. Ilyen esetben a legjobb választás a gyapjú paplan.
Nagyon kevesen tudják, hogy a gyapjú képes saját súlyának egyharmadával megegyező mennyiségű nedvességet felvenni. Ez nagyszerű tulajdonság azok számára, akik erősen verejtékeznek alvás közben, hiszen nem csak a folyadékot veszi fel a gyapjú paplan, de a kellemetlen szagokat is megszünteti, így a felhasználó frissen ébred.
Azok számára, akik súlyos allergiával küzdenek, főként akik a poratkára allergiásak, érdemes antiallergén anyagból készült paplant használni. Az a paplan is megfelelő, mely mosható házilag, és minőségileg is olyan mértéket ér el, hogy nem megy tönkre a gyakori mosástól.
Természetesen, a paplan mérete is megfelelő kell, hogy legyen, hiszen hiába szigetel jól egy paplan, ha nem ér végig a felhasználó testén, akkor a kimaradó testrészek ugyanúgy lehűlnek, valamint a szigetelés nem lesz megfelelő.
A fentiekből látható, hogy a paplanok között is roppant nagy a kínálat, és egyáltalán nem mindegy milyet választunk, hiszen alvásunk minősége, kipihentségünk mértéke, és egészségünk múlhat a helyes választáson.

A következő cikkünkben megismerhetik olvasóim a természetesség királyainak nevezett, mélán híres pehely és toll töltetű termékek igazi kuliszatitkait!
Tarton velem továbbra is...

Célunk, hogy interaktívabbá tegyük weblapunkat, ezért arra kérem, hogy ossza meg véleményét és gondolatait az adott témában.

Ön milyen paplannal alszik? Szóljon hozzá és ossza meg tapasztalatait másokkal! (kattintson a szövegre)

 


 

Napfény Paplan lakossági webáruház
Lakástextil termékek közvetlenül magyar gyártótól

© 2021 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1.
Tel.: 36/567-048 
e-mail:
webshop@napfenypaplan.hu

 

Napfény Paplan Csapata
skype:
napfenypaplan